Vlada Republike Srpske
English Latinica Ћирилица
NAPREDNA PRETRAGA | PRIJAVA
Štampa
Pošalji stranicu
Mapa sajta

Dobrodošli na veb portal Vlade Republike Srpske, prvenstveno namijenjen postojećim i potencijalnim stranim investitorima.

www.investsrpska.net


Održana Konferencija „Dijalog za budućnost“

U Banjoj Luci je 28.septembra 2018. godine održana Konferencija „Privreda Republike Srpske od 2019. do 2022. godine“ u organizaciji Vlade Republike Srpske, Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske i Privredne komore Republike Srpske.

 Okosnicu Konferecnije je činio Nacrt smjernica za razvoj privrede Republike Srpske, koje su u prethodnom periodu izradili predstavnici institucija i poslovne zajednice, a čija izrada je predviđena Memorandumom o zajedničkim politikama 2018-2020. godina, potpisanim u decembru mjesecu 2017. godine, između Vlade Republike Srpske i Unije udruženja poslodavaca.

Više informacija o održanoj Konferenciji.


 


Obrazac za prijavu administrativnih prepreka u poslovanju
ovdjeOdržana Konferencija „Dijalog za budućnost“
U Banjoj Luci je 28.septembra 2018. godine održana Konferencija „Privreda Republike Srpske od 2019. do 2022. godine“ u organizaciji Vlade Republike Srpske, Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske i Privredne komore Republike Srpsk
03.10.2018 Čitaj dalje
USAID Projekat WHAM: Poziv za dostavu projektnih prijedloga
Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) poziva sve zainteresovane i kvalifikovane organizacije da dostave svoje projektne prijedloge za podršku putem bespovra
06.08.2018 Čitaj dalje